Fifa 08 Euroleague

"Fotbalul este simplu. Dar este greu sa joci simplu. "


-Condu`ti echipa spre faima si glorie
-Participa la competitiile noastre
FIFA 08
Start inscrieri sez. 58!!!

  Regulament general

  Distribuiţi
  avatar
  Myrel
  ADMINISTRATOR
  ADMINISTRATOR

  Mesaje : 3582
  Data naşterii : 23/11/1994
  Dată înscriere : 10/07/2010
  Vârsta : 23
  Localitate : Călăraşi

  Regulament general

  Mesaj Scris de Myrel la data de Vin 24 Ian 2014, 08:13


  Regulament


                Regulamentul general al forumului http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ este imperativ de a fi respectat de toti vizitatorii inregistrati ai acestui site. Orice vizitator inregistrat al acestui forum care nu accepta integral sau partial acest regulament este obligat sa intrerupa imediat utilizarea lui. Utilizarea acestui forum se poate face doar cu respectarea integrala si neconditionata a regulamentului sau.

  CAPITOLUL I. DEFINITII

  Jucător = orice vizitator înregistrat al site-ului http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ este "jucător" şi este obligat să respecte acest regulament general al jucătorilor.

  Competitie = sunt cupele si campionatele organizate pe  http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ in care jucatorii se inscriu voluntar pentru a se intrece virtual cu respectarea principiilor sportive generale si cu respectarea regulilor de fair-play; orice competitie pe http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ are un regulament propriu, un desfasurator ce contine jocurile disputate si clasamentul in competitie pe baza jocurilor disputate, o lista de jucatori participanti (inscrisi voluntar), un forum de discutii si un forum de reclamatii; competitiile se impart in faze, care pot fi sub forma de grupe sau sub forma de faze eliminatorii; trecerea unei competitii de la o faza inferioara la alta superioara se face de catre organizator, care dupa finala poate inchide competitia.

  Organizator = orice jucator care propune o competitie pe  http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ si caruia i se accepta competitia propusa; in competitiile pe care le organizeaza, acesti jucatori pot opera conform drepturilor aferente.

  Moderator = orice jucator care are drepturi generale de organizator in toate competitiile de pe http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ si care poate opera modificari la fel ca organizatorul competitiei; moderatorul are rolul de a suplini organizatorul sau de a sanctiona anumite abateri pe care jucatorii inscrisi in competitii le pot reclama la adresa organizatorilor.

  Administrator = este acel moderator care are si dreptul de a redeschide o competitie deja inchisa, de a readuce o competitie dintr-o faza superioara intr-o faza inferioara, de a ridica dreptul de organizare de competitii al unor jucatori si de a sanctiona nerespectarea regulamentului forumului http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/  de catre anumiti jucatori cu dezactivarea respectivelor conturi de jucatori.

  Nickname / Nume jucator = este apelativul format dintr-un singur cuvant, fara spatii, cu care un jucator este unic identificat in forum.

  Profil jucator =in cadrul forumului, la click pe numele unui jucator se deschide pagina jucatorului, numita profilul jucatorului, care descrie activitatea pe forum si principalele date statistice despre jucator.

  Avatar = orice jucator poate avea in orice moment o imagine atasata profilului care sa insoteasca numele jucatorului in majoritatea paginilor in care acest nume al jucatorului este afisat. Imaginea este afisata in forma detaliata in profilul jucatorilor, si in forma de dimensiuni mai reduse atasata jucatorului in celelalte pagini.


  CAPITOLUL II. REGULAMENTUL JUCATORILOR


  Regula 1 (Relaţiile intre jucători si sanctionarea comunicarilor necivilizate intre jucatori) Pentru derularea competitiilor este absolut necesara comunicarea intre jucatori, atat pe forum cat si in afara lui. Comunicarea între jucători trebuie să se facă intotdeauna foarte civilizat, indiferent de calea pe care comunică. Orice jucător care înjură, ameninţă sau jigneşte alt jucător pe forum sau prin mesaj privat adresat prin mesageria interna a forumului sau in discutiile de pe Yahoo Messenger cu alt / alti jucatori sau pe orice alta forma de messenger sau în cadrul unei competitii va fi sanctionat cu DEZACTIVAREA CONTULUI. Aceeasiconsecinta va exista si in cazul celor care provoaca in mod repetat adversarii, in special in discutiile din competitii cat si dupa meciuri,cu expresii precum "Imi place ca suferi", "Nu mai plange", "Credeam ca esti mai bun", etc. Nu vor exista discuţii sanctionabile care se pot scuza ca fiind "fără legătură cu forumul". Aprecierea unei discutii intre doi jucatori ca fiind sanctionabila sau nu cu dezactivarea contului apartine exclusiv administratorilor site-ului. Administratorii pot decide doar avertizarea jucatorului care a incalcat regulamentul, dar poate de asemenea decide dezactivarea contului jucatorului respectiv pentru o noua abatere. Administratorul poate decide dezactivarea contului unui jucator sanctionabil.


  Regula 2 (Consecintele dezactivarii contului): Dezactivarea unui cont pe http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ înseamnă ca jucatorul sanctionat nu se va mai putea autentifica in forum de pe acel cont.  Dezactivarea unui cont inseamna si stergerea completa a oricarei perioade de acces deplin pe forum  pe care jucatorul o detine in cont. Această decizie  se poate lua doar de către administratori, în funcţie de gravitatea abaterilor semnalate. Abaterile grave şi repetate pot aduce şi interzicerea accesului de pe un IP sau mai multe IP-uri.


  Regula 3 (Avatare, imagini, semnături, locaţii) Toţi jucătorii care au postate cuvinte sau imagini cu tentă pornografică, religioasă, antirasiala sau orice altă tentă eronată, inclusiv care conţin numele altui website, sau care prin aceste cuvinte sau imagini induc în eroare alţi jucători asupra calităţii lor pe acest forum  pot primi dezactivarea contului. Orice jucător care îşi va asocia un avatar care să inducă ideea, în mod eronat, că ar fi moderator sau administrator poate primi dezactivarea contului, aceasta decizie stand la aprecierea administratorului/administratorilor caruia/carora le este
  comunicata respectiva situatie.


  Regula 4 (Reclama altor site-uri) Orice jucător postează link-uri către alte site-uri vor fi sancţionaţi dacă:
   - acele site-uri au un profil asemănător cu acesta;
   - postarea e făcută în scop comercial (se obţine un beneficiu prin accesarea link-ului de către alţi jucători)
   - postarea link-urilor nu are nicio legătură cu discuţia în sine de pe acel forum.
  În general, postarea unui link către alt site trebuie să prezinte o importanţă majoră pentru http://fifa-euroleague.forumgratuit.ro/ (gen postarea de probe în favoarea / defavoarea unui jucător). Această abatere este pedepsită cu ştergerea mesajului / mesajelor respective. Dacă fapta se repetă, deşi jucătorul a fost avertizat foarte clar prin ştergerea mesajului, i se poate dezactiva contul.


  Regula 5 (Mesajele off-topic) Orice mesaj care nu are legătură cu subiectul unui forum sau prin care se ia în batjocură acel subiect va fi considerat off-topic şi şters de către moderatorii forumului. Jucătorii care postează astfel de mesaje vor fi consideraţi a fi avertizaţi în momentul în care li se şterge mesajul sau li se şterg mesajele. Abuzul de mesaje off-topic se pedepseşte cu dezactivarea contului.


  Regula 6 (Crearea de scandaluri pe forum, chat sau mesageria privata) Orice jucător care va profita de faptul că poate posta mesaje pe acest forum şi va crea atmosfera neplăcută prin acuze disproporţionate faţă de problema pe care o are, acuzând alţi jucători, moderatori, administratori doar pentru a face scandal şi a crea o atmosferă negativă şi neplăcuta poate primi  dezactivare de cont din partea administratorilor. Nu vor fi acceptaţi pe forum jucători care prin comportamentul lor atrag scandalurile. Acest tip de decizie se ia de către administratori, cu sau fără sesizări prealabile şi nu trebuie justificate.


  Regula 7 ("Împrumutul" contului / "donarea" contului) Orice jucător care permite altei persoane să se logheze pe contul lui, indiferent din ce motive, va avea acel cont dezactivat. Mai mult, dacă cel care s-a logat pe acel cont are deja cont / conturi pe forum, acel cont / toate acele conturi se vor dezactiva.


  CAPITOLUL III. REGULAMENTUL DE DESFASURARE AL COMPETITIILOR


  Regula 8 (Regulamentul intern pentru jocurile de tip FIFA) Pentru jocurile de tip FIFA, organizatorii sunt cei care trebuie să îşi completeze propriul regulament. Acesta poate fi publicat EXCLUSIV la
  rubrica "Regulament" al competitiei. Din punct de vedere al restrictiilor legate de jocul propriu-zis de FIFA, organizatorilor trebuie sa foloseasca  regulamentul de mai jos :

  • Half Lenght: 6 min
  • Difficulty Level : Word Class
  • Game  Speed: Fast  
  • Keeper Difficulty Level: Word Class
  • Daca se dovedeste ca jucatorul gazda ( adica cel care hosteaza meciul ) nu a avut setarile cerute de cupa/campionat , pierde meciul cu 3-0.
  • Iesirea cu portarul din careul de 0-6 metri la executarea cornelor - Interzis
  • Cornerul (out-ul) executat direct  în careul de 0-6 metri - Interzis
  • Corner executat direct pe bară/ poartă - Interzis
  • Q W din jumătatea proprie - Interzis
  • Executarea out-ului in afara razei vizuale - Interzis
  • Combinatia Q+A din coltul careului - Interzis ,pentru cel care da host
  • Nu aveti voie sa executati cornerul scurt urmat de o centrare in careul de 6m


  • Incalcarea oricareia dintre regulile de mai sus DE DOUA ORI va duce la pierderea meciului cu 3 - 0 de catre jucatorul care greseste. Daca o regula este incalcata o singura data, si din aceasta incalcare este avantajat pe tabela de scor cel care comite infractiunea, se anuleaza golul respectiv, obtinut fraudulos.
  • Este interzisă tragerea de timp, prin aceasta înţelegându-se pasele repetate între fundaşi şi portar
  mai mult de 5 minute virtuale. Incalcarea acestei reguli va duce la pierderea meciului cu 3 - 0 de catre jucatorul care greseste.  Regula 9 (modul de propunere al competiţiilor) Jucătorii sunt obligaţi să respecte la propunerea unei competiţii completarea integrală şi fără greşeli gramaticale sauprescurtări a următoarelor câmpuri:    
  - titlul cupei/campionatului  (care ar trebui sa fie unul original si fara dedicatii);
  - categoria corectă ;
  - taguri (optional): Sunt cuvinte cheie folositoare pentru optimizarea indexarii paginilor forumului in motoarele de cautare. Se trec in aceasta rubrica punandu-se virgula intre ele. Ex: fifa08, echipe patru stele, numai Barcelona etc;
  - alte informatii (nu reguli de joc sau inscriere) necesare celor care doresc sa participe;
  - regulamentul competitiei;
  - la denumire extra-informaţie se trece: Yahoo ID/Echipă (pentru FIFA,);
  - câte tururi preliminare şi câte grupe va conţine cupa/campionatul ;
  - imagine - care să nu fie obscenă, discriminatorie sau ofensatoare la adresa cuiva.  


  Regula 10 (disputarea jocurilor) Jocurile se desfăşoară în limitele termenelor de disputare stabilite, la final organizatorul putând să dispună anularea partidelor nedisputate. Jucătorii sunt obligaţi să intre pe forum în toată perioada unei competiţii, după ce s-au înscris, să verifice desfăşurătorul şi forumul competiţiei, să fie activ în discuţiile cu ceilalţi, să-i contacteze pe cei cu care are de jucat şi să-şi dispute jocurile. Contactarea jucatorilor ceilalti trebuie sa se faca, in general, intre 9 si 23. Organizatorii sunt rugati sa nu tina cont de dovezile de neprezentare efectuate in afara acestui interval orar. Organizatorul va avea dreptul - este la alegerea lui şi doar a lui - să dea pierdute cu 0 - 3 meciurile NEDISPUTATE ale celor care sunt reclamati ca, desi contactati in mod repetat, au refuzat sa joace. Organizatorul va anula sau trage la sorti meciurile nedisputate si in care nu se poate lua in mod clar o decizie de neprezentare a vreunuia dintre jucatori. Tragerea la sorti se face prin folosirea optiunii disponibile fiecarui meci nedisputat dintr-o faza eliminatorie.

  Jucatorii au voie sa reclame in situatiile de mai jos:

  - cand organizatorul a pus 3 - 0 pentru cineva FARA NICIUN FEL DE DOVADA SAU FARA NICIUN FEL DE MOTIVARE.
  - cand organizatorul incalca oricare dintre urmatoarele reguli:
   
    * Organizatorului ii este interzis sa dea meciuri pierdute jucatorilor care nu au mai intrat pe forum de o perioada de timp datorita acestui fapt, atata vreme cat jucatorul a intrat pe forum dupa inceperea fazei curente.

  Asadar, orice decizie de neprezentare apartine organizatorului si numai lui, iar ea trebuie MOTIVATA de organizator. Moderatorii si administratorii nu au voie sa intervina in schimbarea acestor decizii daca nu este niciuna dintre  situatiile de mai sus.

  Organizatorului ii este interzis sa dea meciuri pierdute pe alte criterii decat neprezentarea si in general trebuie sa motiveze jucatorii sa-si treaca singuri rezultatele. Interventiile organizatorului in desfasurator trebuie sa fie cat mai putine.Organizatorii pot fi reclamati daca nu judeca corect conform regulamentului competitiei. Moderatorii pot propune administratorilor inclusiv solutii de ridicare a dreptului de organizare pentru acei organizatori care se dovedesc a nu judeca corect si impartial in competitiile pe care le organizeaza.Se vor judeca cu maxima asprime incalcarile de catre organizator a regulamentelor in favoarea propriilor interese sau a intereselor diversilor amici de pe forum.


  Regula 11 (rezultatele jocurilor) Jocurile se anunţă ca fiind disputate direct in desfasurator, iar adversarii sunt OBLIGATI sa le confirme / infirme . Acei jucatori care infirma in mod repetat rezultate si ale caror actiuni se dovedesc a nu fi corecte (meciurile disputandu-se si incheindu-se cu scorurile trecute de primul jucator) pot primi dezactivare de cont. De asemenea, jucatorii care incearca sa triseze, in mod repetat, trecand rezultate eronate in desfasurator pot primi sanctiunea de dezactivarea contului.Nu este necesară probarea în vreun fel a rezultatelor decât dacă apar contestaţii. Atunci se acceptă a se depune orice fel de dovadă, organizatorul fiind obligat să judece conform dovezilor prezentate, în mod obiectiv. Se acordă 3 puncte la victorie, 1 puncte la meci egal şi 0puncte la meci pierdut. Meciurile nedisputate nu aduc puncte jucătorilor. In meciurile de tip FIFA se aplica si urmatoarele reguli speciale:
  • In cadrul unei cupe, in faza grupelor, meciul ramane egal daca dupa 90 minute se termina egal. In fazele eliminatorii si superioare, se vor juca prelungiri, daca dupa 90 minute se termina egal.
  • In cadrul campionatelor , meciul ramane egal daca dupa 90 minute se termina egal.
  Nu  exista prelungiri in cadrul campionatelor.


  Regula 12 (părăsirea jocului) Jucătorii care ies în timpul jocurilor şi nu doresc sau nu pot să continue jocul sunt sancţionaţi cu pierderea meciului cu 0 - 7. Jucătorii care refuză să accepte reluarea jocului atunci când adversarul a ieşit din joc sunt sancţionaţi cu 0 - 7 pentru acel meci. În cazul întreruperii conexiunii,userii sunt obligaţi să cadă de comun acord asupra condiţiilor de continuare/rejucare a meciului (De exmplu, la FIFA: scor, minute, accidentaţi, eliminaţi).Parasirea jocului din cauza ca aveti jucatori accidentati sau pentru ca aveti jucatori eliminati se sanctioneaza cu pierderea meciului cu scorul de 7-0. In cazul in care un jucator paraseste jocul atunci cand adversarul are situatie clara de gol, are obligatia sa refaca faza la reluarea meciului.Jucătorii care îşi fac un obicei din a ieşi în timpul meciurilor, când adversarul are situaţie clară de a prelua conducerea jocului  vor fi monitorizaţi, urmând ca în cazul repetării acestui tertip, să le fie dezactivate conturile.


  Regula 13 (printul pt. golgheteri) Cine iese la sfarsitul meciului si nu asteapta sa se faca print la marcatori va fi avertizat cu 10% Warn.


  Regula 14 (neprezentarea şi scorurile false) Organizatorii sunt cei care, în primă instanţă, judecă dovezile de neprezentare (care sunt acceptate atât în fazele grupelor/preliminariilor , cât şi în fazele eliminatorii ). Organizatorii acordă meciuri pierdute în cazul jucătorilor care au refuzat in mod repetat sa se prezinte. Orice rezultat postat fals aduce  dezactivarea unuia sau a amândurora dintre jucători (în cazul unui "blat"). Decizia finală o poate lua doar un administrator, în funcţie de gravitate. În anumite cazuri, dovezile de neprezentare depuse de jucători pot fi luate în calcul de moderatori / administratori ATÂT ÎN FAZA GRUPELOR CÂT ŞI ÎN FAZELE ELIMINATORII, care pot decide înfrângeri în loc de trageri la sorţi sau anulare în defavoarea celor care în mod repetat refuză să joace un meci sau meciuri. Acest gen de decizii nu se pot schimba de către organizatori şi nu depind de ei. Moderatorii / administratorii pot decide chiar dezactivări de cont pentru cei care fac din refuzul jocului o obişnuinţă.  

  Dovezile de neprezentare recomandabil a fi luate în considerare de organizatori sunt următoarele:

  -mesajele private / mesajele pe Yahoo Messenger (neaparat e ID-ul trecut
  in competitia respectiva), care trebuie să conţină şi link-ul cupei în
  care aveţi meci
  - căutarea adversarului în cadrul Discuţiilor din cupă  
  Căutarea adversarului pe Yahoo Messenger (căutare care trebuie să conţină şi link-ul cupei / campionatului  în care aveţi meci) este recomandabil sa aiba cea mai mica greutate si trebuie sa reprezinte foarte puţin din decizia de acordare a scorului de 3-0, şi este recomandabil a fi luata în considerare DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE exista si dovezi de alt tip iar jucatorul care reclama pare a fi indreptatit, conform dovezilor de alt
  tip decat cele de tip Yahoo Messenger, sa primeasca decizie de neprezentare a adversarului si victorie "la masa  verde" cu scorul de 3-0.
  CITEZ: Cand faceti recalamtie pt. acordare victoriei la masa verde sunt necesare cel putin 3 dovezi in care sa se vada foarte clar id-ul de Messenger ora si data in care lati cautat.Este de preferat sa faceti print la arhiva pt. ca acolo va arata automat si ora si data. Priviti acest exemplu de dovada: http://img691.imageshack.us/i/dovadaou.png/


  Regula 15 (repararea erorilor) Orice eroare efectuată va fi reparată complet, dacă eroarea s-a produs cu mai puţin de 24 zile în urmă. Altfel, nu se mai pot face reparaţii.


  Regula 16 (conturi multiple) Orice înscriere cu mai mult de un cont într-o competiţie poate aduce dezactivarea conturilor, dacă se dovedeşte ca este vorba de aceeasi persoana care foloseste mai multe conturi.


  Regula 17 (Host / Connect) Orice jucator poate juca si de pe Host si de pe Connect, cel care este trecut
  gazda joaca primul meci pe Host iar al doilea meci pe Connect, cine refuza sa dea Host sau Connect in meciurile eliminatorii pierde meciul la masa verde.

  Regula 18 (Probleme si Informatii) Orice membru care are nevoie de informatii despre forum sau alte nevoi personale sau probleme cu adversari sunt rugati sa posteze la DISCUTII si in cel mai scurt timp cineva ii va raspunde la mesaj. Nu aveti voie sa ii sariti in cap la orice administrator sau moderator pt. orice discutii, cine o face fara a avea un motiv clar care nu se poate sub nici o forma sa posteze pe forum va fi avertizat.


  ID: van_der_vaart23 // Rang: Administrator // Fifa EuroLeague  Palmares:

  Winner Uefa Champions League: 2
  Winner Uefa Europa League: 1
  Winner Uefa Super Cup: 0

   Acum este: Dum 22 Iul 2018, 12:11